carla smartclips.jpg

Plezier en gezondheid  door interactief te bewegen

Carla Scholten

Technologie heeft onze levensstijl drastisch veranderd. We groeien op in een virtuele omgeving waar internet, facebook, Instagram, YouTube en televisie niet meer weg te denken zijn. Veel activiteiten zijn handiger en eenvoudiger geworden wat een enorme vooruitgang is, maar tevens heeft dit een drastische vermindering van onze lichamelijke activiteit tot gevolg met de bijhorende problemen van overgewicht en gezondheidsklachten van dien.
Iedereen verdient een vitale levensstijl. Want dan voel je je fijn. Kinderen, jongeren, ouders of senioren, voor iedereen geldt: bewegen zorgt voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Wij geloven in sport en plezier. Want bewegen is leuk en geeft geluk. Zeker als je met de techniek van vandaag op een vernieuwende en innoverende manier geprikkeld wordt.  

Onze missie is om van  de bedreiging van de gedigitaliseerde wereld waardoor juist veel mensen minder bewegen en inactief worden een kracht te maken. Wij willen aansluiten op de belevingswereld van deze tijd. Dit doen we door sensortechnologie en datacommunicatie te gebruiken in interactieve concepten ter bevordering van beweeggedrag en aanleren van vaardigheden voor iedereen. Met nieuwe producten die speciaal voor de doelgroep gemaakt zijn, gebruiken we plezier en spel als basis voor een gezonde levensstijl.

More information about the project:

 

Email carla@embeddedfitness.nl

Website www.embeddedfitness.nl